Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Prywatność / Polityka cookies

PRYWATNOŚĆ

 

Administracja danymi

1.  Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są administrowane i przetwarzane przez „POWER COMPUTER” Marcin Jabłoński 92-230 Łódź Al. Piłsudskiego 142 NIP: 726-226-34-54 Regon 100305564

Zbieranie danych

1.  Przeglądanie zawartości Serwisu nie wymaga podawania przez Użytkownika Danych Osobowych.

2.  Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji zamówienia oraz jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu przesłania informacji o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez nasze strony WWW.

3.  Podanie Danych Osobowych przez Użytkownika może być niezbędne w innych uzasadnionych okolicznościach, np. złożenia wniosku o przekazanie określonej informacji, o czym Użytkownik każdorazowo zostanie poinformowany.

4.  W sytuacji, gdy Użytkownik korzysta ze stron WWW przy użyciu urządzeń przenośnych, mogą zastać pozyskane dane identyfikacyjne urządzenia, operatora usług internetowych oraz abonenta, jednak zebrane w ten sposób dane będą użyte tylko w celach statystycznych lub w celu zapewnienia prawidłowego korzystania z Serwisu WWW.

5.  Zbierane są również informacje związane bezpośrednio z przeglądaniem zawartości stron takie jak numer IP komputera, otwierane podstrony, czas wizyty, liczba poszczególnych odsłon, liczba wizyt, źródło wizyty, jednak służą one jedynie celom statystycznym oraz polepszaniu zawartości serwisu WWW i nie są to informacje służące do bezpośredniej identyfikacji Użytkownika, chyba że jest to niezbędne dla prawidłowego korzystania ze stron WWW przez Użytkownika.

Udostępnianie danych

1.  Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.

Aktualizacja danych

1.  Użytkownik ma prawo dostępu do treści Danych Osobowych oraz do ich poprawiania, aktualizacji i usunięcia.

2.  Użytkownicy posiadający spersonifikowane konta na naszych stronach WWW powinni zadbać o aktualizację swoich danych.

3.  W przypadku naruszenia warunków regulaminu Serwisu, nie uregulowania należności wobec właściciela Serwisu lub naruszenia przepisów prawa gdy zachowanie danych jest niezbędne do wyjaśnienia okoliczności zaistniałej sytuacji, Administrator Serwisu może odmówić czasowo usunięcia danych.

Ochrona powierzonych danych

1.  Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

·    Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)

·    Ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

 

 

 

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i polityki cookies

 

POWER COMPUTER zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania z naszej strony internetowej. Pliki cookies to dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Włączenie mechanizmu Cookies jest niezbędne do korzystania z naszej strony, gdyż na jego podstawie działa mechanizm sesji. Oprogramowanie strony zapisuje informacje w plikach Cookies dotyczących obszarów:  id sesji, informacji o odwiedzinach sklepu. Dane gromadzone przy użyciu plików cookies mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie umożliwia umieszczanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, by blokować obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej

 

 

Koszyk
...jest pusty

Łódzka karta dużej rodziny

Karta dużej rodziny

Facebook
Producenci
3D Expert
3R Systems
8LEVEL
A4-TECH
A4Tech
ABACUS ELECTRIC
ABBYY
ABES
Acar
Acer
ACME
ACME EUROPE
Active Jet
Activision - Bl..
Activision – ..
Activision â..
ADAPTEC
ADATA
ADAX
ADOBE
Alfa
ALTEC
ALWIL Software ..
AMD
ANTLER
AOC
APACER
APC by Schneide..
APOLLO
APPLE
ARKAS
ARMAC
AROZZI
ASRock
ASSI
ASSMANN
ASUS
AUDINST
AUDIOTRAK
Avermedia
AVM
AVTek
AWIND
Azusa
be quiet!
Benq
Best Buy
Bethesda
BIDULCO
Biella
Brennenstuhl
Brother
BTC
Cabletech
CANON
Carneo
CASECOM
CD PROJEKT
CENEGA POLSKA
Chieftec
CISCO SYSTEMS
CITY INTERACTIV..
CleanLike
Clingo
CM STORM
Codemasters
Conceptronic
Contour
CoolerMaster
Corel
CORSAIR
Cougar
CREATIVE
CRUCIAL
D-LINK
Dean Cigarette
Dell
Delock
Dibeisi
DIGITALBOX
DIGITUS
DIGITUS Profess..
Dignity
E5
ecoVARI
Edifier
EDIMAX TECHNOLO..
EDNET
Electronic Arts
ELMAK
EMPIK
Emtec
Energenie
EPSON
Equip
Eset
ESET (NOD)
ESPERANZA
EVER
Everest
EVGA
Evolve
EVOLVEO
Extreme
FLUKE
FRITZ
FUJIFILM
FUJITSU SIEMENS
G DATA
G-Cube
G.Skill
Gainward
Garmin
GEIL
GEMBIRD
GEMBIRD
GENIUS
GIGABYTE
GoClever
GOLLA
GOODRAM
GoPro
GRUNDIG
HAMA POLSKA
Hitachi
HKC
HOLUX GPS
HP
HSK DATA
Huawei
Huey Jann
HYUNDAI
iBOX
ICY BOX
ID4Mobile
Impuls-PC
In-Win
INCORE
INFINEON
INFOCUS
INFOSEC
Inne
INNI PRODUCENCI
INSERT
INTEL
Intenso
Inter-Tech
International P..
IQ PUBLISHING
JCP
JET COMPUTER PR..
JOHNDETOOL
JustMobile
Kaspersky
KATLINK
KEDO
Kemot
KINGMAX
KINGSTON
KODAK
KONICA MINOLTA
KOSS
Kruger&Matz
KYOCERA
Lafe
LANDINGZONE
Lantech
LARK
LC POWER
LECHPOL
Lenovo
Lestar
Level One
LEXMARK
LG
LINKBASIC
Linksys
Listan
LITE-ON
LOGIC
LOGIC CONCEPT
LogiLight
LogiLink
Logitech
LucasArts
M-Life
MACTRONIC
Mad Catz
Mad Catz-Airdri..
Mad Catz-Cyborg
Mad Catz-Eclips..
Mad Catz-Mephis..
Mad Catz-Saitek
Mad Catz-Tritto..
MADCATZ
MANTA
MANTA MULTIMEDI..
MAXELL
MAXTOR
MEDIA-TECH
MEDIATECH
MELICONI
MEMCA
MENTOR
METEORYT
MICROLAB
Microsoft
MICROSOFT OEM
MICROSOFT PKC
Mikado
MILLENIATA
MIO
MIO TECHNOLOGY
MIONIX
MODECOM
MPM AGD
MPM PRODUCT
MSI
MSI POLSKA WR
MSONIC
MULTIBRACKETS E..
MY PRINT
MyPhone
NANEVO
NATEC
NAVITEL
NavRoad
NEC
NEC ITALIA
NETGEAR
NETIS
NETSUPPORT LTD
NGS
NIKON
NINTENDO
NOBO
NVIDIA
OCZ
OEM
OKI
Olympus
ONfinity
ORNO
OVERMAX
OvisLink Corp. ..
OZONE
PACKARD BELL
PALIT
Panasonic
PANDA
PATRIOT
Patriot Memory
PEGATRON CORPOR..
Peiying
PENTAGRAM
PENTAX
PHILIPS
Platinum
PLAY
Playseat
Plextor
POINT OF VIEW
POSNET
POWER WALKER
PQI
PRAXIS
PROMETHEAN
Promocja
Qoltec
Qomo
Quer
Quomo
RAIDMAX
Rampage
RAPOO
Ravcore
RAZER
REMINGTON
RESET2
Revoltec
RICOH
Roccat
Ronol
S-link
SAITEK
SAMSONITE
SAMSUNG
SanDisk
SANYO
SAPIDO
SAVIO
Scythe
SEAGATE
SFX
SILICON POWER
Silver Power
SK
SKULLCANDY
Snopy
SONY
Sony Computer E..
SONY OPTIARC
SONY POLAND
SpeedLink
Steel Series
SUPER MICRO COM..
Supermicro
SYMANTEC
Symplex
TAGAN
Take Me
TAKEMS
Targus
TDK
TECHLAND
Tenda
Thieye
THOMSON
THRUSTMASTER
TITAN
Titanum
TOM TOM
TOMTOM
TOSHIBA
TP-Link
Tracer
Trak
Transcend
TUL CORPORATION
TYAN
Typhoon
UAB ACC
Ubiquiti Networ..
UBISOFT
UNITEK
URBANEARS
VAKOMTEK SPÓŁ..
VAKOSS
VARTA BATERIE
Verbatim
Vipow
VisionR
VIVAX
Vivitek
Vordon
WD
WELLAND
WESTERN DIGITAL
WILK ELEKTRONIK
Winfast
X-ZERO
XEROX
Xilence
Xilence Power
ZALMAN
Zilan
zyxel
Oprogramowanie
Polecamy rewelacyjny program umożliwiający zdalną obsługę komputera przy pomocy łącza internetowego






Poniżej znajdą Państwo pełne darmowe oraz demonstracyjne wersje oprogramowania które posiadamy w ciągłej sprzedaży.




Zachęcamy do pobrania darmowej wersji antywirusa firmy AVAST






Polecamy demonstracyjną wersję programu magazynowo - sprzedażowego Small Business mini firmy SYMPLEX






Polecamy demonstracyjną wersję programu Serwis i Reklamacje firmy METEORYT




Inne


POWER COMPUTER Marcin Jabłoński Łódź


 
Skanery online






Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czas wyświetlania strony: 0.121s