Szukaj

Wpisz szukany produkt


Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Prywatność / Polityka cookies

PRYWATNOŚĆ

 

Administracja danymi

1.  Dane osobowe przekazywane nam przez Państwa są administrowane i przetwarzane przez „POWER COMPUTER” Marcin Jabłoński 92-230 Łódź Al. Piłsudskiego 142 NIP: 726-226-34-54 Regon 100305564

Zbieranie danych

1.  Przeglądanie zawartości Serwisu nie wymaga podawania przez Użytkownika Danych Osobowych.

2.  Powierzone nam dane osobowe są wykorzystywane wyłącznie w celu realizacji zamówienia oraz jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu przesłania informacji o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez nasze strony WWW.

3.  Podanie Danych Osobowych przez Użytkownika może być niezbędne w innych uzasadnionych okolicznościach, np. złożenia wniosku o przekazanie określonej informacji, o czym Użytkownik każdorazowo zostanie poinformowany.

4.  W sytuacji, gdy Użytkownik korzysta ze stron WWW przy użyciu urządzeń przenośnych, mogą zastać pozyskane dane identyfikacyjne urządzenia, operatora usług internetowych oraz abonenta, jednak zebrane w ten sposób dane będą użyte tylko w celach statystycznych lub w celu zapewnienia prawidłowego korzystania z Serwisu WWW.

5.  Zbierane są również informacje związane bezpośrednio z przeglądaniem zawartości stron takie jak numer IP komputera, otwierane podstrony, czas wizyty, liczba poszczególnych odsłon, liczba wizyt, źródło wizyty, jednak służą one jedynie celom statystycznym oraz polepszaniu zawartości serwisu WWW i nie są to informacje służące do bezpośredniej identyfikacji Użytkownika, chyba że jest to niezbędne dla prawidłowego korzystania ze stron WWW przez Użytkownika.

Udostępnianie danych

1.  Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.

Aktualizacja danych

1.  Użytkownik ma prawo dostępu do treści Danych Osobowych oraz do ich poprawiania, aktualizacji i usunięcia.

2.  Użytkownicy posiadający spersonifikowane konta na naszych stronach WWW powinni zadbać o aktualizację swoich danych.

3.  W przypadku naruszenia warunków regulaminu Serwisu, nie uregulowania należności wobec właściciela Serwisu lub naruszenia przepisów prawa gdy zachowanie danych jest niezbędne do wyjaśnienia okoliczności zaistniałej sytuacji, Administrator Serwisu może odmówić czasowo usunięcia danych.

Ochrona powierzonych danych

1.  Powierzone nam przez Państwa dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa:

·    Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)

·    Ustawa z dnia 18.07.2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144, poz. 1204 z poźn. zm.) rozporządzeniu z dnia 29.0.04 r. Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji w sprawie dokumentacji przetwarzania danych osobowych oraz warunków technicznych i organizacyjnych, jakim powinny odpowiadać urządzenia i systemy informatyczne, służące do przetwarzania danych osobowych (Dz. U. Nr 100, poz.1024).

 

 

 

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i polityki cookies

 

POWER COMPUTER zbiera automatycznie dane zawarte w plikach cookies podczas korzystania z naszej strony internetowej. Pliki cookies to dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer. Włączenie mechanizmu Cookies jest niezbędne do korzystania z naszej strony, gdyż na jego podstawie działa mechanizm sesji. Oprogramowanie strony zapisuje informacje w plikach Cookies dotyczących obszarów:  id sesji, informacji o odwiedzinach sklepu. Dane gromadzone przy użyciu plików cookies mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych domyślnie umożliwia umieszczanie plików cookies na urządzeniu końcowym. Ustawienia te mogą zostać zmienione w taki sposób, by blokować obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach przeglądarki internetowej

 

 

Koszyk
...jest pusty

Łódzka karta dużej rodziny

Karta dużej rodziny

Facebook
Producenci
Oprogramowanie
Polecamy rewelacyjny program umożliwiający zdalną obsługę komputera przy pomocy łącza internetowego






Poniżej znajdą Państwo pełne darmowe oraz demonstracyjne wersje oprogramowania które posiadamy w ciągłej sprzedaży.




Zachęcamy do pobrania darmowej wersji antywirusa firmy AVAST






Polecamy demonstracyjną wersję programu magazynowo - sprzedażowego Small Business mini firmy SYMPLEX






Polecamy demonstracyjną wersję programu Serwis i Reklamacje firmy METEORYT




Inne


POWER COMPUTER Marcin Jabłoński Łódź


 
Skanery online






Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Czas wyświetlania strony: 0.207s